ویزا هنگ کنک

مدارک لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ

  • اسکن رنگی پاسپورت با اعتبار حداقل 8 ماه

  • تمکن مالی بالای 10 میلیون تومان ( هم ریال و هم دلار ) به انگلیسی

  • گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قید سمت و حقوق ماهیانه به دلار و تاریخ شروع به کار

  • دو قطعه عکس تمام رخ زمینه سفید 6 در 4

  • کپی ویزاهای قبلی هنگ کنک ( در صورت موجود بودن )

  • کپی پرینت پرواز مسافر