تور کره ویژه نوروز 97

مدارک لازم برای اخذ ویزا کره جنوبی:

تمامی مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند ،اما نیازی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

  1. اصل پاسپورت با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی (در صورت موجود

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب)ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

6 قطعه عکس 5/4 در 5/3 رنگی،تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملاً مشخص باشد.عکس باشد حداکثر برای 6 ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت های قبلی نباشد.

3.اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

4.اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی.ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است.زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی  باشد.

الف)حساب های جاری :کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب)سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود.

*ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5. اصل و ترجمه مدارک شغلی

جزئیات تور

  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • حمل و نقل: قطری
  • پکیج همکاران: مشاهده پکیج
  • پکیج مسافری: مشاهده پکیج
  • برنامه گشت : مشاهده پکیج
  • خدمات تور : بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی قطر-بلیت پرواز داخلی سئول /جی جو/سئول -اقامت در هتلهای ستاره در هر شهر با صبحانه ، ویزای توریستی-ترانسفرهای فرودگاهی در کره-راهنمای محلی انگلیسی زبان-راهنمای فارسی زبان،همراهی از ایران-بیمه مسافرتی –یک گشت کامل در سئول همراه با راهنما و بازدید از جاذبه ها ی گردشگری جی جو و ورودیه ها همراه با نهار و شام.